Natur och liv inomhus - företagsväxter skapar trivsel

Natur och liv inomhus - företagsväxter skapar trivsel Natur och liv inomhus - företagsväxter skapar trivsel

Redan en enda växt på en arbetsplats ökar kreativiteten och ger en rad positiva effekter. Därför tar vi på Växtvård även den minsta insatsen för en bättre växtinredning på fullaste allvar. Vi vet att det för med sig många goda effekter när vi tar in en liten bit av naturen inomhus.

Men det är vanligen inte bara att ställa in en växt - vilken som helst, var som helst, hur som helst. Åtminstone inte om man vill få maximal nytta och glädje av växten.

Vilka växter ska jag välja? Hur klarar de olika ljusförhållanden? Hur ska de skötas? Kan de stå tillsammans? Hur många växter skulle passa på en speciell plats? Kan jag rentav anlägga en grön vägg som syresätter luften och vattnar sig själv?

Vi på Växtvård kan de här sakerna. Vi är duktiga på företagsväxter och kontorsväxter, därför kan vi hjälpa dig i vartenda steg på vägen, precis i den omfattning du själv vill. Från att ta några råd i början och ta sedan hand om resten själv – till att bara luta dig tillbaka, låta oss göra allt och bara njuta av resultatet!

Kontakta oss

Växtvård i Sverige AB

Vargmötesvägen 18A
186 30 Vallentuna

Telefon
08-410 344 33

Epost
kontakt@vaxtvard.se

Hitta till oss

Vi på Facebook